4 Ιαν 2014

Μίζες με ονοματεπώνυμο – Εμπλοκή και άλλου πολιτικού


Στα χέρια των δικαστικών αρχών της χώρας βρίσκονται τα ονόματα 10 υπηρεσιακών παραγόντων και αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού και του Στρατού Ξηράς που φέρονται να έγιναν αποδέκτες παράνομων πληρωμών για τις προμήθειες πολεμικού υλικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του ο Π.Ευσταθίου δέχθηκε βροχή ερωτήσεων για την ενδεχόμενη εμπλοκή και άλλων πολιτικών προσώπων αλλά έδωσε αρνητικές απαντήσεις.
Διαβάστε το απολογητικό υπόμνημα του Π.Ευσταθιού


Ωστόσο, στοιχεία φαίνεται να υπάρχουν για την εμπλοκή και άλλου πολιτικού προσώπου στις υπόγειες παράνομες αμοιβές. Για λίστα που περιέχει πρόσωπα που είναι άμεσα ή έμμεσα συνδεδεμένα με μίζες στους εξοπλισμούς έκανε λόγο ο συνήγορος του Π.Ευσταθίου Π.Δημητρακόπουλος, αποκαλύπτοντας ότι υπάρχει και άλλο πολιτικό πρόσωπο που σχετίζεται με τα εξοπλιστικά προγράμματα και έχει λάβει μαύρο χρήμα. «Από τη γνώση που έχω δεν είναι ο Τσοχατζόπουλος, αλλά είναι γνωστός και στέλεχος πρώτης γραμμής από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του αντιπροσώπου της εταιρίας Atlas μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.