4 Μαΐ 2014

Oδ. Βουδούρης:Το μήνυμα νίκης στην Πελοπόννησο και αλλαγή σελίδας στην Ελλάδα ξεκίνησε απο την Μεσσηνία!


Μήνυμα νίκης και ανατροπής του «Συστήματος Τατούλη - Φούχτελ» στην Πελοπόννησο στέλνει η Τριφυλία, η ιδιαίτερη πατρίδα του Οδυσσέα Βουδούρη, στην οποία βρέθηκε  το Σάββατο....

Ο Οδυσσέας Βουδούρης, μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Νίκο Πατσαρίνο και περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα», συμμετείχαν στον εορτασμό της Αγίας Μαύρας στα Φιλιατρά και στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον νέο σταθμό της Πυροσβεστικής στους Γαργαλιάνους.
Εκεί είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν για άλλη μια φορά το… θαύμα των ΣΔΙΤ, καθώς με το νέο κτίριο που κατασκευάστηκε λύθηκε το πρόβλημα στέγασης του Πυροσβεστικού Σταθμού, αλλά το ύψος του μηνιαίου τιμήματος που καταβάλει το Δημόσιο είναι αδικαιολόγητα υψηλό.
Σοβαρά επίσης είναι τα προβλήματα συντήρησης οχημάτων και εξοπλισμού, λόγω έλλειψης πιστώσεων. Οι πυροσβέστες ενημέρωσαν τον επικεφαλής του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα» για τις συχνές καταστροφικές πυρκαγιές που ξεσπούν από τις ανεξέλεγκτες χωματερές και το παράδοξο να καλούνται να ελέγξουν την σωστή λειτουργεία τους... που είναι παράνομη!  
Το βράδυ, σε συγκέντρωση στην Κυπαρισσία, ο Οδυσσέας Βουδούρης μίλησε για το πολιτικό μήνυμα των εκλογών στην Περιφέρεια, τονίζοντας ότι «η νίκη μας στην Πελοπόννησο θα γίνει η αφετηρία για την ιστορική ανατροπή και την αλλαγή σελίδας σε όλη τη χώρα».
Την Κυριακή το πρωί, ο Οδυσσέας Βουδούρης με το βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Θανάση Πετράκο, και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, βρέθηκαν στη Χώρα, ενώ ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, Νίκος Πατσαρίνος μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους επισκέφθηκαν το Κοπανάκι.