11 Απρ 2014

Συνάντηση Δ.Σ του Ε.Σ.Κορίνθου με υποψήφιο Δήμαρχο κον Π.Ψηλογιαννόπουλο.


Την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 και ώρα 14:30 ,πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κορινθίων κον Παναγιώτη Ψηλογιανννόπουλο και  συζήτησαν  όλες τις συνιστώσες του προεκλογικού του προγράμματος που σχετίζονται με το εμπόριο. Επιπλέον το Δ.Σ του Ε.Σ.Κορίνθου γνωστοποίησε όλες τις προτάσεις του για τα έργα που πρέπει να...
πραγματοποιηθούν στην Κόρινθο, όπως η διαμόρφωση της αγοράς της Κορίνθου σ’ ένα οργανωμένο ανοιχτό εμπορικό κέντρο, η κατασκευή οργανωμένων χώρων στάθμευσης, η διατήρηση,  αξιοποίηση και  διαμόρφωση των πεζοδρόμων και γενικότερα η μεταμόρφωση της πόλης σ’ έναν ελκυστικό προορισμό.
Ο κος  Π. Ψηλογιαννόπουλος κατά τη διάρκεια της εποικοδομητικής συζήτησης που πραγματοποιήθηκε,  αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που πιστεύει ότι θα συμβάλλουν στην αύξηση της  επισκεψιμότητας και την ανάπτυξη της περιοχής.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα εξής:
    Στην αναγκαία ύπαρξη μελέτης από συγκοινωνιολόγους  για το άνοιγμα της πεζοδρομημένης Εθνικής Αντιστάσεως  και στη θέσπιση κανονιστικής για τους πεζοδρόμους.
    Στη διαμόρφωση των  ποδηλατοδρόμων  και στην επαρκή σήμανση .
    Στην άμεση αξιοποίηση της εγκαταλελειμμένης Δημοτικής Αγοράς .
    Στη μείωση δημοτικών τελών που επωμίζονται οι καταστηματάρχες από την ενοικίαση δημοτικών χώρων.
    Στην ανακύκλωση και αξιοποίηση ανακυκλώσιμων υλικών και τέλος
    Στο κυκλοφοριακό  και τη σύνδεση των περιφερειακών περιοχών με το κέντρο της πόλης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ                                       ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΪΛΑΝΗΣ