10 Μαρ 2014

Εντυπωσιακή "εκκίνηση" του Β. Νανόπολου


Απο την  κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου χθες το απόγευμα ο Βασίλης Νανόπουλος ανακοίνωσε και επισήμως την υποψηφιότητά του για τον δήμο Κορινθίων....


"Συμμαχία Πολιτών" είναι το όνομα του συνδυασμού ,το οποίο συμβολίζει,όπως διαφάνηκε απο την ομιλία του του υποψηφίου δημάρχου,  την ενότητα  όλων των δημιουργικών δυνάμεων  που θα οδηγήσουν τον δήμο Κορινθίων στο 2020.

Η πρώτη προεκλογική εκδήλωση του Βασίλη Νανόπουλου ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή τόσο απο πλευράς  προσέλευσης ,όσο και για τον παλμό και τον ενθουσιαμό της. 

Εντυπωσιακή και η είδοσός του στην εκδήλωση (ενδεχομένως και με μια δόση υπερβολής,κατά την άποψή μας,αφού η προσωπικότητά του δεν χρειάζεται τέτοιου είδους επικοινωνιακά τρικ που συνειριμικά σε παραπέμπουν σε εκδηλώσεις παλαιοκομματικού χαρακτήρα ).

Ο λόγος του υποψηφίου δημάρχου ήταν σύντομος και μεστός. Μέσα στην διακήρυξη των αρχών του συνδυασμού του η απόλυτη διάφανεια ,η ισοτιμία πολιτών και οι ευκαιρίες για όλους ,η αλληλεγγύη στους πολίτες που έχουν ανάγκη και η συνεργασία και συμμετοχή όλων των πολιτών . 

Ο κύριος Νανόπουλος μίλησε για στρατηγικό σχεδιασμό 10ετίας με στόχο να έλθει πλούτος και εισόδημα στην περιοχή. Νέες θέσεις εργασίας μέσα απο επενδύσεις.Πρόγραμμα δράσεων για τουρισμό και πολιτισμό, με επίκεντρο την αξιοποίηση του λιμανιού της Κορίνθου και του παραλιακού μετώπου, αποτελεσματική διοίκηση και καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη,άμεση βελτίωση του τομέα καθαριότητας- διαχείριση αποβλήτων με κέρδη για τον δήμο,παραχώρηση και αξιοποίηση του στρατοπέδου και του πεδίου βολής κτλ. 

Η είδηση που έβγαλε η εκδήλωση  ,εκτός των άλλων,  είναι η ημερομηνία άφιξης του πρώτου κρουαζιερόπλοιου ,η 28η Μαρτίου, γεγονός που έτυχε θερμού χειροκροτήματος από τους παρευρισκομένους.

Ο κ. Νανόπουλος δεν παρουσίασε τον συνδυασμό του ,όμως μεγάλος αριθμός υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ήταν εκεί και αναμένεται τις επόμενες ημέρες οι ίδιοι να ανακοινώνουν την προσχώρησή τους στην δημοτική παράταξη.