20 Σεπ 2013

Η ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. συμμετέχει ως Χορηγός & Εκθέτης στην 5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2013

 
Η εταιρεία ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε., συμμετέχει για πέμπτη χρονιά στην 5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2013», η οποία πραγματοποιείται στην Κόρινθο από τις 25 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Θ και υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Η ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε....
 
 είναι για άλλη μια φορά Χορηγός της Έκθεσης, πιστή στην πολιτική της για ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. (Νο 22) θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τα στελέχη της για το σύνολο των έργων στα οποία συμμετέχει η εταιρεία όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται το ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης και τα σημαντικότερα έργα υποδομής της Πελοποννήσου όπως η 5η Μονάδα Φυσικού Αερίου της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, ο Περιφερειακός δρόμος Καλαμάτας, η Ολυμπία Οδός (Κορίνθου - Πατρών) καθώς και το Φράγμα Φιλιατρών.

Επιπλέον, βασική προβολή στο περίπτερο της εταιρείας θα έχουν τα καινοτόμα προϊόντα Σκυροδέματος, βασισμένα στη φιλοσοφία ανάπτυξης της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. με προσφορά προϊόντων ανώτερης ποιότητας (High Performance). Πρόκειται για τα οικολογικά προϊόντα Διαπερατό Σκυρόδεμα και GeoCrete καθώς και το FillFloor το οποίο αποτελεί τη νέα πραγματικότητα στην εξομάλυνση εσωτερικών δαπέδων.

Η Πανελλήνια Έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ» αποτελεί το κορυφαίο οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την Κορινθία αλλά και για την ευρύτερη περιοχή. Για μια ακόμα χρονιά αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών, δίνοντας την ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων σε θέματα Τοπικής Παραγωγικής, Τουριστικής Φυσιογνωμίας και Εξοπλισμού. Μέχρι σήμερα η διοργάνωση έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερους από 2.000 εκθέτες και 100.000 επισκέπτες επιβεβαιώνοντας την αποτελεσματικότητα και την αναπτυξιακή προοπτική της.

Ο Όμιλος ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε.

Ο Όμιλος ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. είναι μια αμιγώς Ελληνική επιχείρηση και δραστηριοποιείται 40 χρόνια στην παραγωγή λατομικών προϊόντων και προϊόντων Ετοίμου Σκυροδέματος. Ως αποκλειστικός προμηθευτής σε μερικά από τα σημαντικότερα έργα στην Ελλάδα έχει συμβάλλει στην οικοδόμηση των σύγχρονων κοινωνιών, των υποδομών καθώς και έργων υψηλού προφίλ που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων και τους συνδέουν μεταξύ τους, στηριζόμενη παράλληλα στην αρμονία με το περιβάλλον.