27 Σεπ 2013

Η ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. συμμετέχει ως Χορηγός & Εκθέτης στην 5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2013 (φωτογραφίες )


Η εταιρεία ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε., συμμετέχει για πέμπτη χρονιά στην 5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2013», η οποία πραγματοποιείται στην Κόρινθο από τις 25 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Θ και υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας. 
Η ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. είναι για άλλη μια φορά Χορηγός της Έκθεσης, πιστή..
 
 στην πολιτική της για ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται


 Στιγμιότυπο απο την πρώτη ημέρα της Έκθεσης - Γ. Λαρσινός μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γ. Δέδε
 
 Στο περίπτερο της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. - Γ.Λαρσινός μαζί με τον βουλευτή Χρ. Δήμα

 
Οι επισκέπτες του περιπτέρου της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. (Νο 22)  έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τα στελέχη της για το σύνολο των έργων στα οποία συμμετέχει η εταιρεία όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται το ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης και τα σημαντικότερα έργα υποδομής της Πελοποννήσου όπως η 5η Μονάδα Φυσικού Αερίου της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, ο Περιφερειακός δρόμος Καλαμάτας, η Ολυμπία Οδός (Κορίνθου - Πατρών) καθώς και το Φράγμα Φιλιατρών.




Στιμγιότυπο απο την πρώτη ημέρα της έκθεσης- Γ.Λαρσινός με τον Δ. Τζήμερο 
 

Επιπλέον, βασική προβολή στο περίπτερο της εταιρείας  έχουν τα καινοτόμα προϊόντα Σκυροδέματος, βασισμένα στη φιλοσοφία ανάπτυξης της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε. με προσφορά προϊόντων ανώτερης ποιότητας (High Performance). Πρόκειται για τα οικολογικά προϊόντα Διαπερατό Σκυρόδεμα και GeoCrete καθώς και το FillFloor το οποίο αποτελεί τη νέα πραγματικότητα στην εξομάλυνση εσωτερικών δαπέδων.