6 Φεβ 2013

Αίσχος! Ακόμα είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Φράγμα !


Aυτή η περιπέτεια δεν έχει τέλος! Και αποδεικνύει πόσο σαθρό είναι το ελληνικό κράτος. Ο Έλληνας πολίτης δεν μπορεί να βρει το δίκιο του και κυρίως στην Ελλάδα του μνημονίου να διεκδικήσει επαρκώς τα δικαιώματα του. 
 Μαθαίνουμε λοιπόν, πως οι εργαζόμενοι στο Φράγμα του Ασωπού είναι ακόμα απλήρωτοι.Τσαμπα οι....
 
 τυμπανοκρουσίες ,οι ανακοινώσεις κ.ο.κ Έχουμε μήνα Φλεβάρη και διαβάζουμε σε δελτίο τύπου πως ο   κ. Δήμας, ο κ. Δέδες μαζί με αντιπροσωπεία εργαζομένων στο φράγμα του Ασωπού πραγματοποίησαν συνάντηση με τον κ. Αθανάσιο Θεοχαρόπουλο Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Στη συνάντηση συζητήθηκαν ποιες πρέπει να είναι όλες οι απαιτούμενες επόμενες ενέργειες –τόσο από τους εργαζόμενους, όσο και από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες- ώστε να διασφαλιστεί η πληρωμή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους.
Θα συνιστούσαμε αυτό το δελτίο τύπου να έβγαινε την ώρα που οι εργαζόμενοι θα κρατούσαν λεφτά στα χέρια. Γιατί η παραπάνω είδηση είναι θλιβερή..και χρεοκοπημένη!
Κι απο δυο ανθρώπους ,όπως ο κύριος Δήμας και ο κ. Δέδες θα επιθυμούσαμε να δούμε επικοινωνιακά κάτι πιο πρωτοποριακό. Γιατί αυτό ως είδηση δεν μας λέει απολύτως τίποτα.