24 Ιαν 2013

Συνάντηση Πνευματικού με το νέο διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου


Συνάντηση είχε σήμερα το μεσημέρι  στο Δημαρχείο , ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου Ιωάννης Λαουδιάς με τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό. Η  εποικοδομητική αυτή συνάντηση είχε ως επίκεντρο την ενημέρωση για μια ολοκληρωμένη εικόνα για την υγεία, τον προγραμματισμό και την συνεργασία ανάμεσα...


 στο Δήμο Κορινθίων και το Γ. Νοσοκομείο προς όφελος των συμπολιτών μας.
Διαπιστώθηκε ότι παρόλα τα προβλήματα του Νοσοκομείου,  ο κ. Λαουδιάς δήλωσε έτοιμος να οργανώσει και να βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες αφού το διοικητικό, νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό συνδράμει  και αυτό αποφασιστικά ώστε να καλύψει  τις ανάγκες, προς όφελος  των συνδημοτών μας.
Αρωγός στην προσπάθεια αυτή, έρχεται ο Δήμος Κορινθίων που όπως δήλωσε ο Δήμαρχος  Αλέξανδρος Πνευματικός  θα σταθεί   δίπλα  στις πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την αρτιότερη εξυπηρέτηση  των συμπολιτών μας, αφού η Υγεία και η πρόληψη αποτελεί  το κυριότερο αγαθό του ανθρώπου. Επιπλέον η σημερινή δύσκολή οικονομική καθημερινότητα, επιβάλλει όχι μόνο να αναδείξουμε τα διάφορα ζητήματα υγείας αλλά ταυτόχρονα, να τα επιλύσουμε μέσα από μια αρτιότερη συνεργασία  των Φορέων με κύριους και υπεύθυνους εκφραστές, το Δήμο Κορινθίων και το Γ. Νοσοκομείο Κορίνθου.