4 Οκτ 2012

O εφιάλτης έχει και συνέχεια : Σχεδιάζουν και φυλακές στο 6ο ΣΠ.


Χθες πρώτο  στην ατζέντα των ημερησίας διάταξης θεμάτων του ΔΣ Κορινθίων, ως γνωστόν, ήταν το στρατόπεδο της Κορίνθου ..Σε προηγούμενη ανάρτησή μας αναφερθήκαμε στην ακατάσχετη φλυαρία των συμβούλων και στην περίεργη ανοχή του προέδρου του σώματος, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το "φλέγον" θέμα να συζητηθει....
3 ώρες αργότερα.

Η συζήτηση για το στρατόπεδο ήταν πολύ σοβαρή ,αλλά διεξαγόταν με μια αβάσταχτη χαλαρότητα που πραγματικά προβληματίζει.

Στις ειδήσεις που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι οι αποφάσεις της διαπαραταξιακής επιτροπής και να σημειώσουμε πως πρόθεση του δήμου είναι να προσφύγει στην ΕΕ για το θέμα,να συνταχθεί νεα επιστολή στον πρωθυπουργό, να καταγγελθεί ο Δένδιας για τις αποφάσεις του αλλά και για την απαξίωση που δείχνει στον δήμο Κορινθίων.

Μέσα στα αιτήματα του δήμου είναι η απομάκρυνση των μεταναστων απο το στρατόπεδο, να μην επιτραπεί να έλθουν κι άλλοι και να παραχωρηθεί το 6ο ΣΠ στον δήμο προς αξιοποίηση!

Η παρέμβαση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα είχε την σημαντικότητά της και την βαρύτητα της, όσον αφορά τις προοπτικές, το σχέδιο και το τι πρόκειται να γίνει στην περιοχή μας.

Ο βουλευτής μίλησε για μια υγειονομική βόμβα  στην καρδιά της πόλης και προέβλεψε πολύ δύσκολο χειμώνα σχετικά με το θέμα αυτό. 
Ο Μπούκουρας είπε και κάτι άλλο όμως! Τόνισε πως υπάρχει σχέδιο σε κομμάτι του στρατοπέδου να γίνουν και  φυλακές ! 
Αντιλαμβάνεται κανείς την σοβαρότητα και τις προεκτάσεις μιας τέτοιας είδησης .