4 Οκτ 2012

Εισβολή εργαζομένων στο Σκαραμαγκά στο υπουργείο Άμυνας


Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα στην πύλη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου πραγματοποιούν συγκέντρωση εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Ομάδα εργαζομένων προσπάθησε να σηκώσει το ρολό ασφαλείας της πύλης, ενώ στη συνέχεια αδιευκρίνιστος αριθμός συγκεντρωμένων παραβίασε την κεντρική πύλη του υπουργείου και εισέβαλε στον περιβάλλοντα χώρο.

    
«Φτάνει πια η κοροϊδία!» φώναζαν οργισμένοι οι περίπου 450 εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, οι οποίοι λίγο μετά τις 10:00 εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Άμυνας.

Οι εργαζόμενοι παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από την είσοδο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στις σκάλες και τον προαύλιο χώρο. Αυτήν την ώρα έχουν στήσει ένα πανό και πραγματοποιούν κατάληψη στη σκάλα του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Οι συγκεντρωμένοι διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους, καθώς, όπως καταγγέλλουν, παραμένουν απλήρωτοι επί έξι μήνες.

Όπως έγινε γνωστό, στο σημείο που βρίσκονται οι διαδηλωτές, στον περιβάλλοντα χώρο του υπουργείου, κατέφθασαν δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ κλειστά είναι και τα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Μεσογείων.


ΠΗΓΗ: tvxs.gr