19 Αυγ 2012

Του καρφώθηκε ράβδος στο κεφάλι και επέζησε

Μια ράβδος διαπέρασε το κεφάλι του, αλλά ο 24χρονος οικοδόμος...
σώθηκε από θαύμα. Ο Βραζιλιάνος Eduardo Leite βρισκόταν πάνω σε μια σκαλωσιά όταν συνέβη το ατύχημα.

Ο νεαρός σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Miguel Couto, όπου οι γιατροί με επικεφαλής τον Luiz Alexandre Essinger μετά από εγχείρηση πέντε ωρών, του έβγαλαν με επιτυχία τη ράβδο από το κεφάλι. του .

"Η μετεγχειρητική του κατάσταση είναι ομαλή" αναφέρει ο  Essinger, ο οποίος πιστεύει, ότι ο νεαρός σώθηκε από θαύμα.

Ο νεαρός βρισκόταν σε σκαλωσιά στο πέμπτο όροφο ενός υπό κατασκευή κτιρίου, όταν γλίστρησε και έπεσε στο κενό. Αξίζει να σημειωθεί, ότι φορούσε προστατευτικό κράνος, το οποίο διαπέρασε η ράβδος.

"Κρατούσε  το πρόσωπό του, που ήταν καλυμμένο με αίμα. Το βλέμμα του ήταν, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο είπε στους γιατρούς, ότι δεν αισθάνεται τίποτα, κανένα πόνο, τίποτα. Είναι απίστευτο". αναφέρει ο νοσηλευτής που τον παρέλαβε με το ασθενοφόρο.

Ο Ruy Monteiro, επικεφαλής του τμήματος νευροχειρουργικής στο Miguel Couto δήλωσε στο TV Globo, ότι “για μόλις λίγα εκατοστά  ο Leite δεν έχασε το μάτι του και δεν παρέλυσε ολόκληρη η αριστερή πλευρά του σώματός του” και πρόσθεσε “η ράβδος εισήλθε σε μια  μια περιοχή του εγκεφάλου, που δεν έχει μια  συγκεκριμένη λειτουργία”.

Αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.


ΠΗΓΗ: news247.gr