8 Απρ 2012

Αστυνομική επέμβαση διάσωσης γαμπρού από την αγκαλιά... καλεσμένης


Η «παράδοση», να χορεύουν οι νεόνυμφοι με όποιον από τους καλεσμένους το ζητήσει, αποδείχθηκε πολύ επικίνδυνη.
Ενα νεαρό ζευγάρι δέθηκε με τα δεσμά του γάμου το περασμένο Σαββατοκύριακο και το βράδυ της Κυριακής δεξιώθηκε φίλους και συγγενείς για να του ευχηθούν...

χωρίς να ξέρει, ότι μία από τις καλεσμένες είχε κάπως πιο «θερμά» αισθήματα για τον γαμπρό. Τόσο, ώστε να δεθεί και αυτή με δεσμά, αλλά της αστυνομίας.

Γύρω στις 21.00 και αφού το ζευγάρι είχε κόψει την τούρτα και χορέψει τον πρώτο επίσημό του χορό, η νύφη και ο γαμπρός χόρευαν διαδοχικά για λίγα λεπτά με όσους το επιθυμούσαν. 

Οταν, όμως, έφτασε η σειρά της Μπρουκ Μπέρκ να κάνει μερικά βήματα στην πίστα στην αγκαλιά του «τυχερού», τα πράγματα άλλαξαν.

Σε σαφή κατάσταση μέθης, η Μπρουκ αρνείτο να παραχωρήσει τη σειρά της στην επόμενη, όλο και πιο πεισματικά. Η νύφη, που «έκοβε» με την άκρη του ματιού της τα γεγονότα, κάποια στιγμή αποφάσισε να αναλάβει δράση και πήγε η ίδια να ζητήσει... πίσω τον άντρα της.

Τότε, η Μπρουκ έγινε έξαλλη και άρχισε να φωνάζει, ενώ προσπάθησε να χτυπήσει τη νύφη. Οι ψυχραιμότεροι κατάφεραν να την απομακρύνουν και την πήγαν στο φουαγιέ του χώρου δεξιώσεων.

Εκεί, την είδε και ο Νταν Κουάκ, υπάλληλος σεκιούριτι που ήταν παράλληλα και αστυνομικός και δούλευε σε δεύτερη δουλειά. Η Μπρουκ ούρλιαζε εναντίον των δύο που την έφεραν εκτός της αίθουσας και ο Κουάκ συστήθηκε ως αστυνομικός, παρέλαβε από τους κυρίους τα κλειδιά του αυτοκινήτου της και ανέλαβε να προσέχει τη μεθυσμένη γυναίκα.

Αυτή ωστόσο απτόητη ξέφυγε και πήγε πάλι προς την αίθουσα, βρίζοντας τη νύφη, ρίχνοντας κάτω έναν άντρα που προσπάθησε να την πιάσει και χτυπώντας τον Κουάκ πολλές φορές στο πρόσωπο, ενώ τελικά βρέθηκε στο πάτωμα να κλωτσάει και να ουρλιάζει σε κατάσταση υστερίας.

Ο αστυνομικός κατάλαβε, ότι δεν επρόκειτο να ηρεμήσει η κατάσταση, κάλεσε ενισχύσεις και η Μπρουκ συνελήφθη και κατέληξε στο τμήμα της περιοχής.

Η απουσία οποιασδήποτε αναφοράς στο τι έκανε (ή δεν έκανε) ο γαμπρός, πιθανότατα οδήγησε στην σκληρή ανάκρισή του από τη νύφη, αμέσως μετά το τέλος της δεξίωσης...


ΠΗΓΗ: ethnos.gr