21 Μαρ 2012

Ο σεφ άντρας της τη βοηθά να φτάσει τα 730 κιλά!

H Susanne είναι μία παχύσαρκη γυναίκα που σήμερα ζυγίζει 343 κιλά...
Στόχος της, σχεδόν τα διπλάσια.

Σε αυτή την προσπάθειά της έχει σύμμαχο τον αρραβωνιαστικό και σε λίγο καιρό σύζυγό της, Parker, ο οποίος την ταΐζει μέχρι να φτάσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή τα 730 κιλά.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο διαδίκτυο και μετά από λίγο καιρό ο Parker μετακόμισε στο σπίτι της Susanne στην Αριζόνα, όπου ζει με τους γιους της, τον 13χρονο Brendin και τον 17χρονο Gabriel. 
Εκεί τους μαγειρεύει, τους περιποιείται, κάνει τις δουλειές του σπιτιού (μιας και η Susanne δεν μπορεί να κάνει πλέον και ιδιαίτερα πολλές κινήσεις) και ζουν όλοι μαζί ευτυχισμένοι κάτω από την ίδια στέγη.

«Θα μου άρεσε η Susanne όπως και αν έδειχνε, αλλά αν ήταν πολύ αδύνατη δεν θα την είχα προσέξει» λέει ο Park, ενώ προσθέτει: «Συναντηθήκαμε online και ανταλλάξαμε φωτογραφίες. Την έβρισκα πανέμορφη. Πάντα μου άρεσαν οι μεγαλόσωμες γυναίκες. Δεν με ελκύουν καθόλου οι αδύνατες. Είναι πιο θηλυκό να έχεις καμπύλες».

H Susanne έκανε τις εξετάσεις της και προς το παρόν δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, όμως οι γιατροί της εφιστούν την προσοχή, λέγοντάς της, πως το ρεκόρ που θέλει να σπάσει, είναι ένα ρίσκο για τη ζωή της. Η ίδια βέβαια σκοπεύει να το ρισκάρει.




ΠΗΓΗ: akous.gr