9 Ιαν 2012

Διαμαρτυρία της ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ για τον διαιτητή Γ. Δασκαλόπουλο


ΠΡΟΣ:       ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
                              
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1.    Σύνδεσμος Διαιτητών Κορινθίας (fax:2741022615)
2.    Επιτροπή Διαιτησίας (διαμέσω της Ε.Π.Σ. Κορινθίας)
ΘΕΜΑ:  Διαμαρτυρία....


 


          
Κε Πρόεδρε,

Σύμφωνα με απόφαση της επιτροπής πρωταθλήματος,   το Σάββατο 07-01-2012  το παιγνίδι «Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ – Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ» διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο του συνοικισμού Κορίνθου, (Χιλιομετρικές αποστάσεις: Γήπεδο Λουτρακίου – Γήπεδο Συνοικισμού 6 χιλιόμετρα, Γήπεδο Βέλου – Γήπεδο Συνοικισμού 26 χιλιόμετρα).
Διαιτητής του ανωτέρω αγώνα ο κορυφαίος κορίνθιος διαιτητής  ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (σύμφωνα πάντα με την κατηγορία που αγωνίζεται).
Δεν διαμαρτυρόμαστε για το πέναλτι που δεν μας δόθηκε, ούτε για την αυστηρότητα της 1ης αποβολής αλλά προβληματιζόμαστε έντονα για την γενικότερη αντιμετώπιση που είχαμε σε όλη την διάρκεια του παιγνιδιού από τον ανωτέρω διαιτητή.
Το σίγουρο όμως είναι ότι η χθεσινή διαιτησία του κου Δασκαλόπουλου  μας έκανε να ξεχάσουμε γρήγορα το τραγικό λάθος του α’ βοηθού κου Ιωάννη Κριτσιώνη στο προηγούμενο ντέρμπυ του σωματείου μας με τον Π.Α.Σ. ΚΛΕΝΙΑ.
Τα τελευταία χρόνια πιστεύουμε ότι προσπαθήσαμε μέσα από την λειτουργία του σωματείου μας να προσφέρουμε κάτι και εμείς για την Αναγέννηση του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου, αλλά τελικά πρέπει να καταλάβουμε ότι:

  Δεν υπάρχει λόγος να διαμαρτυρόμαστε συνεχώς γιατί κινδυνεύουμε να γίνουμε γραφικοί ενώ δεν είμαστε.
  Δεν μπορούμε να περιμένουμε πλέον κάτι καλύτερο για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.
  Το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο έτσι ήταν έτσι είναι και έτσι θα είναι!!!!!!!!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιος δίνει το δικαίωμα στον κο Δασκαλόπουλο να ειρωνεύεται στη διάρκεια του  παιγνιδιού τους ποδοσφαιριστές μας, αν η διαμαρτυρία-ειρωνία του ποδοσφαιριστή μας Κοσκολέτου Νικόλαου         είναι 2η κίτρινη κάρτα, για τον διαιτητή τι πρέπει να είναι, τι ευθύνες εμείς θα ζητήσουμε από τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή μας Ρούπα Περικλή που αποβλήθηκε με την λήξη του παιγνιδιού με απευθείας κόκκινη κάρτα όταν στην διάρκεια του αγώνα ο επαγγελματίας διαιτητής τον ειρωνευόταν και τον έβριζε;;;;;;;
Μπορεί ο κος Δασκαλόπουλος να αγωνίζεται στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Super League, αλλά οφείλει και πρέπει να δείχνει σεβασμό και  στο ταλαίπωρο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Α’ Κορινθίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ






ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ