30 Ιαν 2012

Ένας Κακός Ποσειδώνας που κατάφερε να νικήσει με 21 - 28


Η Πέμπτη αγωνιστική παραλίγο να γίνει αφορμή για να χαλάσει το σερί του αήττητου, που με αρκετό κόπο έχει πετύχει η ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου.
Η αστοχία των τελικών προσπαθειών των παικτών μας και...

η κακή ανάπτυξη στο παιχνίδι μας, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της ομάδας μας, στο παιχνίδι της 5ης Αγωνιστικής με αντίπαλο την ομάδα της Ακαδημίας Πάτρας.
Η ομάδα μας από την αρχή έδειξε να μην μπορεί να προσαρμοστεί στο παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας αμυντικά αλλά και επιθετικά η αστοχία να είναι εκνευριστική.
Σιγά σιγά κυλούσε ο χρόνος και η Ακαδημία Πάτρας κρατούσε τα ηνία του αγώνα. Η δική τους συσπείρωση, αφού ήταν ο πρώτος αγώνας που έπαιζαν όλοι μαζί μετά τις περσινές τιμωρίες του Αθλητικού δικαστή ήταν αρκετή για να είναι σίγουροι στο παιχνίδι τους και να πηγαίνουν μπροστά από την αρχή του παιχνιδιού στο σκόρ μέχρι και το 29 λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.
Ο προπονητής της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα προσπαθούσε να βρεί λύσεις με αλλαγές σε αγωνιστικά σχήματα και πρόσωπα. Μόλις μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Παπαδόπουλος Πέτρος άλλαξε η εικόνα της ομάδας και στα αμυντικά της καθήκοντα αλλά και στις επιθετικές λύσεις - απειλές.
Έτσι πρίν λήξει το πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας προηγήθηκε με ένα γκόλ και με τον ισχνή αυτή διαφορά έληξε το πρώτο ημίχρονο 13-14.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ομάδα μας πήρε το προβάδισμα στο σκόρ του παιχνιδιού αλλά δεν διατήρησε την πρωτοβουλία μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε απόλυτο βαθμό.
Η απίστευτη αστοχία των παικτών μας συνεχιζόταν ενώ τα δοκάρια και τον τερματοφύλακα τον είχαμε "μελανιάσει".
Η κούραση όμως νίκησε την αντίπαλη ομάδα και έτσι παραδόθηκε και ήρθε η νίκη για την ομάδα μας φυσιολογικά μέν αλλά χωρίς να μείνουμε αγωνιστικά ικανοποιημένοι.
Τα αποτελέσματα της 5ης Αγωνιστικής:
Ακαδημία Πάτρας - Ποσειδών Λουτρακίου 21-28
Ο.Φ.Ν. Ιωνίας - Παράδεισος Αμαρουσίου 19 - 24
Ελπίδες Πάτρας - Κορωπί 25-24
Πήγασιος Αιγίου - Πανιώνιος 31-15
Αναγέννηση Βύρωνα - Ιωνικός 23-24
Η σύνθεση της Ακαδημίας Πάτρας
Προπονητής: Παπαγιαννόπουλος Ι. Συνοδός: Δεβελέγκας Χ.
Διαμαντόπουλος, Παπαπαύλου 1, Παπαγιαννόπουλος Δ. 3, Σακελλαρόπουλος 1, Τριανταφύλλου, Σινούρης 2, Νιάβης, Παπαγιαννόπουλος Α. 9, Τρουπής 2, Ιμέρ, Διαμαντόπουλος Κ.,Δεμίρης 2, Σταθόπουλος 1, Κότσιρας.
Η σύνθεση του Ποσειδώνα Λουτρακίου
Αρχηγός αποστολής: Τιφτικίδης Λάζαρος.Προπονητής : Χατζηκωνσταντίνου Κώστας.
Μπάμπης, Βαμβακάς 2, Πέρρος 7, Μουτσάι, Ρουμελιώτης 3, Τούρκια 3, Σγούρος, Γιογκαράκης, Τσίγκης 1, Μπάρμπας, Παλαιολόγος, Vujanovic 8, Χατζηκωνσταντίνου 1, Παπαδόπουλος 3.

Δίλεπτα 6/3 Πέναλτι 0/2, 2/3.  Δεκάλεπτα: 4-3, 12-8, 13-14ημιχ, 15-18, 19-21, 21-28.
Διαιτητές: Χρόνης Ν. και Κολλάρος Χ.  Καλοί οι διαιτητές σε έναν αγώνα που υπήρξε νευρικότητα και δυνατές αμυντικές επιλογές.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1    ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ    10
2    ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ    8
3    Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ    6
4    ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ    5
5    ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ    5
6    ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ    5
7    Ο.Φ Ν. ΙΩΝΙΑΣ    4
8    ΑΝΑΓΕΝΝΗΣH ΒΥΡΩΝΑ    2
9    ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ    2
10    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ    0

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αγωνιστεί στην Αθήνα εκτός έδρας με την ομάδα του Παράδεισου Αμαρουσίου.