6 Δεκ 2011

Αμόλυσε 40 φίδια μέσα σε δημόσια υπηρεσία (Video)


Οι πολίτες έχουν όλο και πιο… εξωτικές ιδέες στον αγώνα τους ενάντια στην γραφειοκρατία.
Στα μέρη μας μπορεί ως επάγγελμα... να μην είναι διαδεδομένο, στην Ινδία όμως ο σαγηνευτής φιδιών θεωρείται μία σχετική συνηθισμένη απασχόληση, που πιθανότατα θα ανήκει και στα αντίστοιχα βαρέα και ανθυγιεινά.


Ένας από τους επαγγελματίες του κλάδου αποφάσισε να αιτηθεί στο κράτος παραχώρηση έκτασης για να στεγάσει καλύτερα τα φίδια του. Λογάριαζε ωστόσο χωρίς την γραφειοκρατία, παρά το ότι η αίτησή του είχε εγκριθεί προφορικά.

Όπως είπε αργότερα ο Χακούλ, μετά από δύο χρόνια αναμονής και μόνο προφορικές διαβεβαιώσεις, δεν πήγαινε άλλο. «Είμαι ένας συντηρητικός άνθρωπος που ζήτησα την στήριξη της κυβέρνησης. Μετά από τόσο μεγάλο διάστημα που περίμενα υπομονετικά, δεν είχα άλλη επιλογή».

Έτσι, έκανε μία εντυπωσιακή είσοδο στις υπηρεσίες του υποθηκοφυλακίου σε μία πόλη του Ούταν Πραντές, αφήνοντας στο πάτωμα τρία σακιά με συνολικά 40 δηλητηριώδη φίδια, μεταξύ τους και τέσσερις βασιλικές κόμπρες.

Στο σχετικό βίντεο που δημοσιεύει στο διαδίκτυο η βρετανική Telegraph, φαίνονται οι υπάλληλοι να έχουν ανέβει σε καρέκλες και γραφεία, προσπαθώντας να αποφύγουν τα φίδια.

Τελικά, οι απρόσμενοι επισκέπτες συνελήφθησαν από ειδικό συνεργείο, αν και δεν έγινε γνωστό αν επιστρέφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.


otherside.gr