26 Νοε 2011

Ευέλπιδες νοσταλγοί της Χούντας!


Σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα σημειώθηκε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, όταν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του αυριανού "Βήματος", ο αρχηγός των τεταρτοετών της Σχολής, μετά το πέρας του εορτασμού...
ζήτησε από τους ξένους και Κύπριους σπουδαστές να αποχωρήσουν και μιλώντας προς τους Έλληνες συμμαθητές του, καταφέρθηκε κατά του Πολυτεχνείου και υπέρ της Δικτατορίας, ζητώντας τους να τραγουδήσουν και σχετικό τραγούδι!
Αμέσως διατάχθηκε ΕΔΕ και ο αρχηγός απαλλάχτηκε από τα διοικητικά του καθήκοντα και παραπέμφθηκεστο Πειθαρχικό συμβούλιο της Σχολής με το ερώτημα της αποπομπής του. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλος ενημερώθηκεχθες το βράδυ από τον Α/ΓΕΕΘΑ και έδωσε εντολή να προβούν οι αρμόδιες υπηρεσίες άμεσα στις δέουσες ενέργειες. Ταυτόχρονα ο υπουργός ζήτησε από τον Α/ΓΕΕΘΑ "να διαμηνύσει στο στράτευμα και να καταστήσει σαφές ότι δεν θα γίνεται ανεκτή οποιαδήποτε συμπεριφορά παρέκκλισης από τις αρχές της Δημοκρατίας, των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων και της Ελευθερίας, επί των οποίων είναι θεμελιωμένη η Ελληνική Δημοκρατία και Κοινωνία", όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωσή του.


parapolitika.gr