23 Αυγ 2011

Αποκλειστικό: Φράγμα Ασωπού - Επιτόπια σύσκεψη στα έργα! (Δείτε φωτογραφίες)


Επίβλεψη των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη για το Φράγμα του Ασωπού πργματοποίησαν σήμερα οι αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Δέδες και Απόστολος Παπαφωτίου συνοδευόμενοι απο τον προιστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Πανδή  και τον διευθυντή της....
ΔΕΚΕ κ. Παπαιωάννου..Στο σημείο των εργασιών βρέθηκαν και  οι μηχανικοί της αναδόχου του έργου "ΙΟΝΙΟΣ" καθώς και ο στρατηγός Λιμπέρης μαζί με τον διοικητή της Σχολής Μηχανικού και το επιτελείο του που,ως γνωστόν,συνδράμουν ενεργά για την απρόσκοπτη εξέλιξη των εργασιών..



Ο περιφερειάρχης έχει θέσει τον πήχυ αρκετά ψηλά για την ταχεία υλοποίηση του μεγάλου αρδευτικού έργου και η σημερινή επίσκεψη των δυο αντιπεριφερειαρχών αποδεικνύει έμπρακτα το μεγάλο ενδιαφέρον το έργο να γίνει μέσα στις προθεσμίες που έχουν τεθεί. 



Απο την άλλη,οι εντολές Μπεγλίτη είναι σαφείς κι αυτό φάνηκε και απο την σημερινή συνάντηση ..Αρρωγός η Σχολή Μηχανικού σε ότιδήποτε χρειαστεί ..Κι εν προκειμένω ,η δημιουργία και το στήσιμο των τριών γεφυρών που θα εξυπηρετήσουν για όσο καιρό χρειαστεί την επίσπευση των εργασιών..