27 Ιουν 2011

Κατάληψη του Δημαρχείου από τους "αγανακτισμένους" της Κορίνθου την ώρα της συνεδρίασης του ΔΣ (αναλυτικό φωτορεπορτάζ)


Κατάληψη πραγματοποίησαν απόψε στο Δημαρχείο οι αγανακτισμένοι πολίτες της Κορίνθου,την ώρα που το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίαζε.
Οι "αγανακτισμένοι" ζήτησαν απο τους δημοτικούς συμβουλους να αποχωρήσουν απο τα έδρανά τους για μια ώρα ...



Κατάληψη και λήξη συνεδρίασης
Ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός τους ζήτησε να παραμείνουν όλοι στην αίθουσα και να συζητήσουν,αλλάζοντας την ατζέντα του ΔΣ και ο Γρηγόρης Καρπούζης τους πρότεινε να κουβεντιάσουν μαζί για το θέμα της εγκληματικότητας που μαστίζει την Κορίνθια και ήταν θέμα της ημερήσιας διάταξης..Οι αγανακτισμένοι αρνήθηκαν και επέμειναν στην κατάληψη.

Πρόταση δημάρχου για διάλογο με τα θέματα της ατζέντας των αγανακτισμένων πολιτών
Πρόταση Καρπούζη για συνέχιση της συζήτησης για την εγκληματικότητα μαζί με τους πολίτες
Κάποια στιγμή υπήρξε αμηχανία και απο τις δυο πλευρές,η οποία έπαυσε την στιγμή που σηκώθηκε  ο Γιάννης Γκεζερλής για να παραχωρήσει την θέση του στους νέους ..Ακολούθησε η κυρία Δασκαλοπούλου και κατόπιν οι υπόλοιποι.
Αποχώρηση  Γκεζερλή



Αποχώρηση Δασκαλοπούλου

Οι αγανακτισμένοι ζήτησαν οι σύμβουλοι να καθίσουν στις καρέκλες του ακροατηρίου για να τους γνωστοποιήσουν τις θέσεις τους απέναντι στο μνημόνιο και στο μεσοπρόθεσμο που σε λίγες ημέρες τίθεται προς ψήφιση στην Βουλή.



Το πανό αναρτήθηκε στην κορυφή,στις θέσεις του προεδρείου ,αλλά μια φράση απαξιωτική για τις θέσεις του δημάρχου και του προέδρου που παρέμειναν κενές,έκαναν την μειοψηφία να αποχωρήσει απο την αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου.
Το πανό αναρτήθηκε


Ο δήμαρχος "τα ακούει" απο τις θέσεις του ακροατηρίου για την αφιλόξενη πόλη στα ΑΜΕΑ ,για τα αγάλματα,για τις λακκούβες
"Συμπαράσταση" στον δήμαρχο απο τον Χρ. Χασικίδη