27 Ιουν 2011

1η Πευκοδρομία Ξυλοκάστρου


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου 2011, στο Ξυλόκαστρο ,μέσα στον πανέμορφο Πευκιά ,η 1η Πευκοδρομία Ξυλοκάστρου, από τον σύλλογο γονέων του 2ου γυμνασίου Ξυλοκάστρου.
Οι δρομείς έτρεξαν την απόσταση 1.750Χ2, δηλαδή διέσχισαν.. 

όλον τον Πευκιά  δύο φορές!
Οι κατηγορίες που διαγωνίστηκαν ήταν: Παίδων, ηλικίες έως 12 ετών, Εφήβων, Πευκοδρόμων και Βετεράνων, ηλικίες 40 και άνω.


Ιδιαίτερες στιγμές της εκδήλωσης ήταν η κατάκτηση των τριών πρώτων θέσεων στην κατηγορία  Εφήβων από τρία αδέλφια, ο ταυτόχρονος τερματισμός των κατηγοριών Πευκοδρόμων και Βετεράνων και ο τερματισμός της τελευταίας αγωνιζόμενης στην κατηγορία Βετεράνων που καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους.

Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων του 2ου γυμνασίου Ξυλοκάστρου κ. Σιγάλα Ρένα δήλωσε ευχαριστημένη από την ανταπόκριση των δρομέων σε αυτό το πρώτο κάλεσμα για τρέξιμο μέσα στο δασάκι του Πευκιά και δεσμεύτηκε για αρτιότερη διοργάνωση του χρόνου, καθώς επιθυμία όλων ήταν να γίνει η Πευκοδρομία θεσμός.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η παγκόσμια  πρωταθλήτρια  του ακοντισμού Άννα Βερούλη, ο πρωταθλητής  Ελλάδος στον ακοντισμό, εκπαιδευτικός και συγγραφέας παιδικών-εφηβικών βιβλίων Νίκος Μιχαλόπουλος και η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξυλοκάστρου κ.Χριστίνα Καζάνη, οι οποίοι έκαναν τις απονομές στους δρομείς.

Τέλος ο γυμναστής Δημήτρης Καπέλλος συγχάρηκε όλους όσους έλαβαν μέρος στην Πευκοδρομία και κυρίως τα παιδιά τα οποία παρότρυνε να ασχολούνται με τον αθλητισμό.



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ




ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ (1/4 της διαδρομής)


 1η θέση Έλτον Πιέτρι (3΄)
2η θέση   Νίκος Σίνας  (3.20΄)
3η θέση   Αντώνης Σιορφανές(4.25΄)



ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ

1η θέση  Ανδρέας Κούκας (11΄)
2η θέση Ραφαήλ Κούκας    (12.30΄)
3η θέση  Παρασκευή Κούκα (15΄)


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΠΕΥΚΟΔΡΟΜΩΝ(έως 40 ετών)


1η θέση Βλάσης Κορωνιώτης (14΄)
2η θέση Παύλος Κλαδούχος (16΄)
3η θέση Παναγιώτης Κοσίφης (17.29΄)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ(40 ετών και άνω)


1η θέση   Μακάριος Σαγρέδος (14΄)
2η θέση   Πολυχρόνης Κωνσταντάρας (17΄)
3η θέση   Σωτήρης Αντωνόπουλος (17.30΄)