6 Απρ 2011

Πάγκαλος κατά Σημίτη


Αντιμέτωπο με την... ιστορία έφερε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης τον πρώην Πρωθυπουργό Κ. Σημίτη για τη “χαμένη τετραετία” όπως τη χαρακτήρισε αναφερόμενος στην περίοδο 2000-2004Ο κ. Πάγκαλος αν και ρωτήθηκε για τις ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ από τη δεκαετία του '80..
στη βραδινή εκπομπή της ΝΕΤ, προτίμησε να ... πηδήξει δυο δεκαετίες και να φτάσει στο 2000 αναφέροντας ως την πιο κρίσιμη τετραετία εκείνη της δεύτερης διακυβέρνησης του πρώην πρωθυπουργού...
“Η χαμένη τετραετία για τη χώρα ήταν η δεύτερη του Κ. Σημίτη”. Ωστόσο ο κ. Πάγκαλος δεν θέλησε να αιτιολογήσει το “κάρφωμα” όπως πολλοί το χαρακτηρίζουν, αντίθετα παρέπεμψε στον... ιστορικό κριτή
“Δεν ξέρω γιατί, αλλά ο Σημίτης δεν προχώρησε στις μεταρρυθμίσεις τις οποίες είχε εξαγγείλει” είπε ο Αντιπρόεδρος.
Όσο για το σήμερα, ο κ. Πάγκαλος απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών λέγοντας ότι ο Γ. Παπανδρέου είναι πεισματάρης και έστρεψε τα βέλη του εναντίον των ΜΜΜ τα οποία ευθύνονται για την... εθνική κατάθλιψη:
“Δουλεύουν την καμπάνια της κατάθλιψης με αξιοποίηση όλων των φανταστικών και μη επιχειρημάτων για να κλονιστεί το ηθικό του ελληνικού λαού”. 


NEWSIT