4 Απρ 2011

Λογικά τα αποτελέσματα της 20ης Αγωνιστικής


Άλλη μια νίκη εκτός έδρας πήρε η ομάδα μας εκτός έδρας επι του  ΑΣΑ Μέγας Αλέξανδρος από την Αξιούπολη Κιλκίς με 36-39 για την 20η Αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ.
Ο αγώνας για τους γηπεδούχους ήταν.. μια ακόμη σκληρή προσπάθεια για να παραμείνουν εκτός από την ζώνη των play out ενώ για την ομάδα μας μια ακόμη αγωνιστική που χρειαζόμαστε την νίκη για να παραμείνουμε και να διατηρηθούμε στην 3η θέση της βαθμολογίας.


Ο αγώνας με διαφορετικούς στόχους για τις δύο ομάδες που όμως έχουν ένα κοινό παρανομαστή.
Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γουμένισσας Αξιουπόλεως Πολυκάστρου Κιλκίς Κο Μπεκιάρη.

Ο αγώνας έγινε σε ένα πολύ καλό κλίμα και οι ελεύθερες άμυνες έδωσαν αυτό το μεγάλο σκορ.
Χαρήκαμε τις πολλές καλές ενέργειες των παικτών μας επιθετικά. Με σχεδιασμένες επιθέσεις αλλά και με ελεύθερες επιλογές έβρισκαν λύσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κρατούσαμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Πότε με 3 γκολ πότε με 5 γκολ πάντα η ομάδα μας είχε το πάνω χέρι.
Η αντίπαλη ομάδα προσπαθούσε να παραμείνει κοντά στο σκορ και το κατάφερνε αρκετά καλά.
Οι διαιτητές είχαν ένα καλό παιχνίδι και παρέμειναν απαρατήρητοι στην διάρκεια του παιχνιδιού όπως θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι συνάδελφοί τους σε όλους τους αγώνες.


Τα δεκάλεπτα : 5-9,11-15,18-21ημι,23-26,30-35,36-39
Πέναλτι   2/2, 5/6 Δίλεπτα 4/4

Προπονητής ΑΣΑ Αξιούπολης Κιλκίς : Ζιλελίδης
Στεφανίδης, Καλαΐτζής 8, Κουζέλης 2, Shkallia Μ.2, , Μάρτσης 6 , Παλαιστής 1, Παναγιωτίδης Ε.9, Παπαρήγας 4, Παναγιωτίδης Ι.,Θεολόγου 4, Shkallia χ., Ντασιόπουλος, Συμεωνίδης, Χαλδογερίδης.

Προπονητής Ποσειδών Λουτρακίου : Χατζηκωσταντίνου Κ.
Αργηγός Αποστολής: Τυφτικίδης Λάζαρος.
Γιογκαράκης, Σακελλαρίου, Αικατερίνης, Κατούντας 7, Ρουμελιώτης 4 , Τούρκια 5,Χατζηκωσταντίνου 2, Πιερράκος 2, Βουγιάνοβιτς 9, Βασιλειάδης 6, Παπαδόπουλος 4, Μουτσάΐ , Μπένας,Παλαιολόγος.
 Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 20ης Αγωνιστικής:
Υπόλοιπα αποτελέσματα:
Άρης Νίκαιας - Αγ.Ανάργυροι 34-24,Κορωπί - ΓΑΣ Κιλκίς 23-24,Φοίβος Συκεών - Αρίων Πτολεμαΐδας 28-30,Πανσερραικος - Αρχέλαος 27-28,Παράδεισος Αμαρουσίου - Φαιακας Κέρκυρας 33-24
A/A    ΟΜΑΔΕΣ    ΑΓΩΝΕΣ    ΒΑΘ
1    ΓΑΣ Κιλκίς
20    38
2    Άρης Νικαίας
20    32
3    Ποσειδών Λουτρακίου
20    28
4    Αρίων Πτολεμαΐδας
20    28
5    Φοίβος Συκεών
20    24
6    Αρχέλαος Κατερίνης
20    22
7    Κορωπί
20    19
8    Παράδεισος Αμαρουσίου*
19    14
9    Φαίακας Κέρκυρας
20    12
10    Λεων. Αγ.Αναργύρων*
19    8
11    Αλέξανδρος Αξιούπολης
20    8
12    Πανσερραϊκός
20    0
Ο Παράδεισος Αμαρουσίου και ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων έχουν από έναν αγώνα λιγότερο.
Υ.γ.
Η ομάδα μας το Σάββατο το πρωί επισκέφτηκε στην Μητρόπολη Γουμένισσας Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κο Μπεκιάρη.
Το κλίμα της συνάντησης ήταν εγκάρδιο. Ο Σεβασμιότατος, μας αγκάλιασε με τον λόγο του και την παρουσία του ενω μας χάρισε την γαλήνη μέσα μας με την αγιότητά του. Οι δύο ώρες κύλησαν χωρίς να το καταλάβουμε και αποχαιρετιστήκαμε με ιδιαίτερη συγκίνηση. 
Μας χάρισε βιβλία να διαβάσουμε για να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας και να ενημερωθούμε ενώ παράλληλα μας πρόσφερε και οίνο ευλογημένο από τον χαρισματικό τόπο που λειτουργεί ως πνευματικός πατέρας.

Εμείς με την σειρά μας, του δώσαμε ένα έμβλημα του σωματείου μας, μια φανέλα της ομάδας μας αλλά και πολλούς χαιρετισμούς/ευχές από συμπολίτες μας.
Η χαρά και η συγκίνηση στα πρόσωπα μας ήταν έκδηλη όταν αποχαιρετιστήκαμε και ενδεικτικό ήταν μια φράση ενός συμπαίκτη μας από τους μικρούς, ότι πρώτη φορά βρίσκεται ενώπιον Μητροπολίτη ''live'' και ότι ένιωθε πολύ όμορφα και πολύ ήρεμος.

Μια συνάντηση που μας έμεινε χαραγμένη στην ψυχή μας και στο μυαλό μας.
Μετά το τέλος του αγώνα παρατέθηκε τραπέζι μαζί με την ομάδα της Αξιούπολης από την Μητρόπολη σε ένα πολύ όμορφο μαγαζί της περιοχής, με θεα τον κάμπο του Κιλκίς αλλά και τον ποταμό Αξιό που χωρίζει την Αξιούπολη από το Πολύκαστρο. Στο δείπνο παρευρέθηκε ο πάτερ Χριστόδουλος εκπρόσωπος της Μητρόπολης.