8 Μαρ 2011

Στον ‘’Παράδεισο’’ ο Ποσειδώνας με την νέα νίκη του με 27-22.



Συνεχίστηκε για μια ακόμη αγωνιστική η καλή εμφάνιση της ομάδας μας με ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Η 17η Αγωνιστική στην Α2 Εθνική Κατηγορία Χάντμπολ δεν έκρυβε εκπλήξεις και δεν άλλαξε απολύτως τίποτα ούτε στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά ούτε.. και στο αγώνα που δίνουν οι ομάδες για την σωτηρία τους.
Μια άκρως συγκλονιστική νίκη πήρε χθες  η ομάδα του Ποσειδώνα απέναντι στην ομάδα του Παράδεισου Αμαρουσίου.
Η αντίπαλη ομάδα αιφνιδίασε την ομάδα μας στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Προηγήθηκε με 1-4. Η ομάδας μας με επιμονή στην συνέχεια ισορρόπησε τον αγώνα και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το  ημίχρονο τελείωσε  να προηγείται η ομάδα μας με 13-10.
Η επανάληψη ήταν ακριβώς η επανάληψη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Παράδεισος έκανε μια πολύ καλή εκκίνηση και ισοφάρισε την ομάδα μας. Και πάλι η πολύ καλή αγωνιστική ανάταση όλης της ομάδας μετά την έλευση των 5 λεπτών , μας έδωσε το δικαίωμα να προηγηθούμε και να μην χάσουμε ξανά το προβάδισμα στο σκορ.
Όμως η ομάδα του Αμαρουσίου δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι και πάντα ήταν απειλητική και ήθελε συνέχεια προσοχή. Στα τελευταία κυριολεκτικά λεπτά ή ομάδα μας κατάφερε και εδραίωσε την νίκη της και πήρε δύο βαθμούς που την κράτησε στην 3η θέση της βαθμολογίας μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες.
Το τελικό σκορ ήταν 27 - 22. Με ομαδικότητα, αγωνιστική πειθαρχία, καλή συνεργασία και σύμπνοια  όλοι οι παίκτες μαζί προσπάθησαν για την νίκη και την πήραν. Δεν υστέρησε κανείς. Αυτή την νίκη την αφιερώνουμε στους φιλάθλους μας και στους φίλους μας.
Ευχαριστούμε τους 60 φιλάθλους μας που μας συμπαραστάθηκαν και δημιούργησαν ένα πολύ καλό κλίμα στο γήπεδο με τις κόρνες και με το χειροκρότημά τους. Ελπίζουμε την μεθεπόμενη αγωνιστική –  26/3/2011 στις 16:00 -  να τους έχουμε ξανά μαζί μας γιατί θα δώσουμε έναν αγώνα κλειδί για την συνέχεια.
Ο αγώνας με την ομάδα του Άρη Νικαίας που είναι προς το παρών μόνος 2ος  στην Βαθμολογία θα είναι όλα τα λεφτά. Το απόλυτο ντέρμπυ που το παρελθόν έχει δείξει ότι είναι πολύ σκληρός αγώνας.
Εκεί πρέπει να μαζευτούμε όλοι και να υποστηρίξουμε την ομάδα μας ξανά.

Η σύνθεση του Ποσειδώνα Λουτρακίου
Αρχηγός αποστολής: Τυφτικίδης Λάζαρος.
Προπονητής : Χατζηκωνσταντίνου Κώστας.
Γιογκαράκης, Σακελλαρίου, Κατούντας , Αικατερίνης , Ρουμελιώτης , Τούρκια 2, Πιερράκος 4, Βουγιάνοβιτς 6 , Γκίκας ,Παπαδόπουλος 1 ,Μουτσάι, Χατζηκωνσταντίνου 7, Μπένας, Βασιλειαδης 7.

Σύνθεση Παράδεισου Αμαρουσίου
Προπονητής: Δραγάζης Γ.
Φλώρος ,Μαζαράκος1,Ταρινίδης1 ,Κοτζιάκος, Αγγελάκης 2  ,Παπαϊωάννου ,Κορμάζος 5  , Αντωνιάδης 2 , Καραστέργιος 3, Κοντούλης 1, Ξύδης3,Χατζόπουλος 3, Σπίγγος 1, Τζοβαρας,

Δίλεπτα 3/2 Πέναλτι 3/3,2/4.  Δεκάλεπτα: 4-4,7-6,13-10 ημίχ. 16-15,20-18,27-22.
Διαιτητές :Τσακανίκας, Κολλάρος. Καλοί οι διαιτητές σε έναν αγώνα διαφήμιση του αθλήματος.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 17ης Αγωνιστικής ήταν:
Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠ. - 35 - 20
ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ - 18-20
Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - 34-28
ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔ. - ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓ. 36-23
ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Γ.Ν.Ο.Ν ΑΡΗΣ - 19-22

Η Βαθμολογία

1 ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 32
2 ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 26
3 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 24
-.ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 24
-.ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ 24
6 Γ.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ 18
-.ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 16
8 ΠΑΡ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 11
9 ΛΕΩΝ. ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 8
-.ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 8
-.ΑΛΕΞ. ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ 8
12 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0



Υ.γ.
Θα θέλαμε και δημόσια να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια στον Κο Δραγάζη για τον χαμό του αδερφού του.