29 Νοε 2010

Επίσκεψη του Αλέξανδρου Πνευματικού στο δημαρχείο Άσσου Λεχαίου


Σήμερα  Δευτέρα 29/11/2010 πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Δήμο Άσσου-Λεχαίου, παρουσία του Δημάρχου Κορινθίων κ. Αλέξανδρου Πνευματικού, του Δημάρχου Άσσου-Λεχαίου κ. Χαρ. Καμπούρη αλλά και υπηρεσιακών  παραγόντων τόσο από τον Δήμο Κορινθίων όσο και του Άσσου –Λεχαίου.
Η συνάντηση αυτή, είχε σκοπό τον συντονισμό των ενεργειών των δύο Δήμων σε επίπεδο επιχειρησιακό και προγραμματισμού. Η συζήτηση εξειδικεύτηκε ....
ακόμη και σε επίπεδο έργων που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή  αλλά  και σε έργα που θα πρέπει να προγραμματιστούν την επόμενη περίοδο.
Η σημερινή σύσκεψη, είναι και αυτή, ακόμα ένα κομμάτι από μια σειρά συσκέψεων που λαμβάνουν  χώρα αυτή την περίοδο, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κορινθίων κ. Αλέξανδρου Πνευματικού σε όλους τους Δήμους που συνενούνται με τον νέο Δήμο Κορινθίων αλλά και σε πολλά  δημοτικά διαμερίσματα.
 Ο Δήμος Κορινθίων από τώρα, προσπαθεί και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ωρίμανσης των προϋποθέσεων αλλά και των ενεργειών εκείνων που θα χρειαστούν, από σήμερα κιόλας, ώστε να υπάρξει ομαλή μετάβαση προς τον νέο Καλλικρατικό Δήμο Κορινθίων.