18 Σεπ 2010

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΕΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΧΑ

Ποτέ δεν περίμενα τόσες υποψηφιότητες ,για να πω την αλήθεια ,σε ένα μικρό Καλλικρατικό δήμο ,σαν τον Βέλου Βόχας ..Ποτέ δεν φανταζόμουν αυτήν την ένταση των υπογείων ρευμάτων ..Και είναι μεγάλη ,το ίδιο και η ίντριγκα.
Έξω απο την μάχη ,ως γνωστόν ,ο Χάρης Βυτινιώτης και τα στελέχη του που  αποτελουν πλέον το επίκεντρο της προεκλογικής μάχης..
Μέσα στα καταπληκτικά των ημερών και αυτό..
Η δεσποινίδα  Ρηγίλλης "Παπακωνσταντίνου"(λέω εγώ),μάθαμε πως έπαιρνε τα πρωτοπαλίκαρα του Χάρη και τους πίεζε ,η πιεστική κι εντολοδόχα ,να πάνε με τον υποψήφιο κι εν ενεργεία δήμαρχο  της γείτονος  ,που δεν επιθυμεί το χρίσμα ,αλλά και η Ρηγίλλης Παπακωνσταντίνου ,δεν του το χει δώσει..
Επίσης έμαθα πως διενεργήθηκε  απο την Ρηγίλλης ,την αυθεντική , δημοσκόπηση προσφάτως που αφορούσε κυρίως την δημοτικότητα των υποψηφίων που προσκεινται σε αυτήν..Μήπως και ξεμπλέξει δηλαδή τα ομολογουμένως μπερδεμένα!Και ενώ η δημοσκόπηση έγινε ,ουδείς μπορεί να μάθει κάτι για αυτή ακόμα -ακόμα ούτε οι πρωταγωνιστές..Δεν μπορεί !Κάποιος γονυπετής παρακάλεσε να μείνει μυστικό!