22 Σεπ 2010

4.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


 Πολύ σημαντική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα 22-09-2010, στο Δημοτικό Κατάστημα Κορίνθου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Χατζημιχάλης με την συνοδεία υπηρεσιακών στελεχών και τεχνικών συμβούλων της περιφέρειας. Ο λόγος της άφιξής του αφορά την χρηματοδότηση έργων για την ολοκληρωμένη αστική ανάπλαση της πόλης της Κορίνθου, ύψους 4.000.000 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο, αποδεικνύεται  ότι η Δημοτική Αρχή έχει την ικανότητα να βρίσκει  τους απαραίτητους πόρους, είτε από κονδύλια της Ε.Ε. είτε από την σωστή διαχείριση των οικονομικών  της,  εξοικονομώντας τα απαραίτητα ποσά για την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων της έργων.

Η Δημοτική Αρχή θα ανακοινώσει στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο  τις τελευταίες λεπτομέρειες για τα έργα που θα υλοποιηθούν και θα δώσει την δική της απάντηση σε όσους επιχειρούν  να αποπροσανατολίσουν τους συνδημότες μας από την καθημερινότητα και τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν το δήμο μας. Αυτοί που επιχειρούν μία  «παραπλανητική αντιπολιτευτική τακτική», είναι εκείνοι που έως τώρα δεν έχουν καταθέσει ούτε μια πρόταση για την ανάπτυξη του Δήμου μας αλλά και για την αναβάθμιση  συνολικά της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Είναι οι ίδιοι που με μίζερο τρόπο προσπαθούν να ανακαλύψουν άτυχα συμβάντα ηλικιωμένων ή παιδιών αγνοώντας ή παραβλέποντας επιδεικτικά, το μεγάλο έργο που επιτελείται στο Δήμο μας.
Η Δημοτική Αρχή, αντιθέτως από αυτούς που δεν έχουν πείσει κανένα για την πολιτική τους, έχει προτάσεις αλλά και εμπειρία  για τον μελλοντικό Δήμο  Κορινθίων όπου, παραλλήλως έχει επιμελώς φροντίσει μέσα από τη σωστή διαχείριση των κονδυλίων  είτε αυτά προέρχονται από τον Δήμο είτε από Εθνικούς πόρους, να μπορεί να σχεδιάζει και να υλοποιεί τους στόχους που έχει προγραμματίσει, αναβαθμίζοντας το Δήμο μας  και κατατάσσοντας τον σε έναν από τους    πρώτους σε όλη της Ελλάδα.