16 Μαΐ 2021

Γ. Πετρίτσης: Αιδώς Αργείοι! Η Περιφέρεια διαφημίζει την Κορινθία για την διοργάνωση του Rally Acropolis που... έχασε !

 


Αιδώς, Αργείοι.!!!

Στην διαδικτυακή ενημέρωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το άνοιγμα του τουρισμού 2021,  διαφημίζουν για την Κορινθία ως κύριο λόγο προσέλκυσης τουριστών για το 2021 την διοργάνωση του  Rally Acropolis !!! Και αυτό το λένε προβολή και διαφήμιση ( και όχι προσβολή και κοροϊδία )  όταν όλοι οι ειδικοί του αγωνίσματος στην Ελλάδα και σε όλο..

τον κόσμο, γνωρίζουν  ότι το Rally Acropolis δυστυχώς χάθηκε για το Λουτράκι ,την Κορινθία και την Πελοπόννησο και πήγε στην Λαμία ( εκτός από μια και μόνο  ειδική διαδρομή που θα γίνει στο Λουτράκι ) μετά τους ολέθριους χειρισμούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου πριν από ένα μήνα περίπου . 

Οι άνθρωποι της Περιφέρειας , νομίζουν ότι απευθύνονται σε ιθαγενείς και προσπαθούν να τους πουλήσουν καθρεφτάκια !!! 

Αντί να σιωπούν  λόγω οικτρής  αποτυχίας, προκαλούν  !!! 

Κύριοι  της διοίκησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου είστε το λιγότερο ανεύθυνοι και ανεπίδεκτοι μαθήσεως !!! 

Για τους  δημοσιογράφους που το παρουσιάζουν  και μάλιστα με ιδιαίτερο στόμφο όταν  χαρακτηριστικά αναφέρουν  : « Φιλοξενείται στην Πελοπόννησο και στην Κορινθία  το Rally Acropolis , μετά από 8 χρόνια  »  ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ  !!! 

Και ενώ ανοίγει η τουριστική περίοδος ενόψει καλοκαιρινής περιόδου,  η Περιφέρεια Πελοποννήσου, διαφημίζει για την Κορινθία μόνο  αθλητικές δραστηριότητες  που έχουν να κάνουν με τα βουνά και τα χιόνια , λες και είμαστε Οκτώβριο μήνα ή  αποτελούμε ταυτόχρονα και τον top χειμερινό προορισμό !!!

Πουθενά καλοκαιρινές δραστηριότητες, πουθενά καλοκαιρινοί προορισμοί, ούτε μια παραλία ,έτσι να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε παραθαλάσσιος νομός με 80 χιλιόμετρα ακτογραμμή και όχι ορεινός !!!

Α! ξέχασα προβάλλεται ιδιαιτέρως το Bungee Jumping από τον Ισθμό,  που μπορεί  όντως να  είναι μια  εντυπωσιακή  δραστηριότητα, αλλά επουδενί δεν μπορεί να αποτελέσει και το κυρίαρχο σημείο αναφοράς για την προσέλκυση Ελλήνων και αλλοδαπών τουριστών.

Μιζέρια και προχειρότητα στο τετράγωνο !!!

Δείτε μετά το 16.00 και θα καταλάβετε !!!

https://www.youtube.com/watch?v=E1zRA4UiLWM

Ευτυχώς κύριοι της Περιφέρειας , που η Κορινθία είναι όχι μόνο ευλογημένη από τον Θεό με  τις φυσικές ομορφιές της,  αλλά έχει και άριστους επαγγελματίες στον κλάδο του τουρισμού και θα πάει καλά και αυτό το καλοκαίρι γιατί αν περιμέναμε να  κερδίσουμε κάτι από την δική σας προβολή,  τότε τα αποτελέσματα θα ήταν όντως απογοητευτικά !!!