12 Μαΐ 2021

Οι πανηγυρισμοί Μαλτέζου για την ... μπουλντόζα που φτιάχτηκε και η Καλογεροπούλου στη βάρκα... να προωθεί τον αλιευτικό Τουρισμό!!



"Όλα  για την επικοινωνία" είναι το motto της Περιφερειακής αρχής Νίκα κυριολεκτικώς και μεταφορικώς. Και αν το πρώτο μας προκαλεί ένα εδιαφέρον για να κινήσουμε το ρεπορτάζ το δεύτερο σίγουρα προκαλεί αγανάκτηση αλλά και γέλια, εάν το αντιμετωπίσεις με διάθεση σαρκαστική!Κι επειδή πολλά έχουν ειπωθεί για τον επικοινωνιακό αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τ. Γκιολή και τους τρόπους που ακολουθεί για να προωθήσει την δραστηριότητά του,θα τον αποκαταστήσουμε σήμερα  λέγοντας πως "όχι, δεν είναι ο μοναδικός!"
Ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Μαλτέζος σήμερα κάνει είδηση πως "μετά από 8  χρόνια ακινησίας λόγω βλάβης, επισκευάστηκε η μοναδική μπουλντόζα με ερπύστριες του στόλου της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. " Η είδηση συνοδεύεται με βίντεο και το πέρα δώθε μιας μπουλντόζας που καθαρίζει. 
Και αν ρίξω το ανάθεμα στα 8 χρόνια που χρειάστηκε να φτιαχτεί η μπουλντόζα - ερπύστρια τι θα μπορούσα να πω για τούτο που βιώνω "που επειδή φτιάχτηκε ένα μηχάνημα της Π.Ε. Αργολίδας" θα πρέπει να πανηγυρίζουμε; 
Πόσο και άλλο μπορεί να πέσει ο πήχης των απαιτήσεων των συμπολιτών σας, που λογικά θα επιθυμούσατε να χειροκροτούν για την μπουλντόζα που καθαρίζει, αγαπητέ αντιπεριφερειάρχη; 



Κι ενώ τα βλέπω αυτά στην Αργολίδα, τα χάνω με την προώθηση του Αλιευτικού Τουρισμού από την Περιφέρεια και την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Καλογεροπούλου η οποία μέσα σε μια βάρκα, ως άλλη "Μανταλένα" φωτογραφιζόμενη αναφέρει"Σας ανοίγω την όρεξη και σας δημιουργώ τη διάθεση,  για τη μοναδική εμπειρία και συναισθήματα που θα σας προσφέρει ο Αλιευτικός Τουρισμός  και οι βόλτες με τα ψαροκάικα και τις βάρκες των αλιέων σε όλη την ακτογραμμή της Πελοποννήσου"





Άλλος με την βάρκα μας;
Τι συμβαίνει;

Και βρισκόμαστε στην 2η χρονιά ..τα επόμενα 2 χρόνια θα επέλθει όπως όλα δείχνουν κινηματογραφική κορύφωση!