17 Μαΐ 2021

Ποιος φοβάται τον Τατούλη;

 

Ένα παραπολιτικό γράφηκε στην εφημερίδα Παραπολιτικά που είχε να κάνει με τον πρώην Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και μας έβαλε σε σκέψεις. Ένα παραπολιτικό  που ο συντάκτης του έλεγε "πως ο Τατούλης δεν έχει χωνέψει ακόμα την ήττα του στις Περιφερειακές εκλογές, παρά την πάροδο 24 μηνών, πως δεν συγχωρεί στον πρωθυπουργό το γεγονός αυτό , γι αυτό στις συνεδριάσεις του..
Περιφερειακού συμβουλίου του ασκεί κριτική. Σε δευτερο τόνο το δημοσίευμα μας ενημερώνει πως ενώ η κόρη του Εύη διεκδικούσε την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο γιος του διαφήμιζε την δράση του ως επίλεκτο μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ."

Επειδή πάντα υπάρχει μια είδηση πίσω από την κουρτίνα κάθε παραπολιτικού σχολίου, είναι φανερό πως κάποιοι εκεί στη ΝΔ και στην Περιφέρεια, προβληματίζονται με την κινητικότητα Τατούλη και την δημόσια δήλωσή του πως θα είναι παρών στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Δεν εξηγείται αλλιώς η υπενθύμιση και κατ αυτόν τον τρόπο του εκλογικού αποτελέσματος των προηγούμενων εκλογών μετά από 24 μήνες.

Και μάλιστα φαίνεται πως ο προβληματισμός είναι τόσο έντονος γιατί το δημοσίευμα  μπλέκει και τα παιδιά του πρώην Περιφερειάρχη, όταν είναι δημοσίως γνωστό και σε όλους τους τόνους πως ο Τατούλης είναι ΝΔ και μάλιστα Νέα δημοκρατία παραδοσιακή.Το ίδιο και οι ψηφοφόροι του. Έχει διαχωρήσει την θέση του με τη  ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και εκεί κρίνεται. 

Επομένως είναι απορίας άξιο ποιος φοβάται τον Τατούλη;

Το δεύτερο που απασχολεί είναι εάν αυτό το παραπολιτικό έχει σχέση με την επικείμενη συνάντηση Νίκα με τον Πρωθυπουργό, αυτή την εβδομάδα. Εάν έχει σχέση φαίνεται πού ακριβώς σκοπεύει να κινηθεί η Περιφερειακή αρχή για να αποφύγει θέματα που ήδη έχουν ανοίξει σε πολιτικό και επιχειρηματικό επίπεδο στην Πελοποννησο.(βλέπε διαχείριση απορριμμάτων και φυσικό αέριο)

Δείτε το  παραπολιτικό σχόλιο: