1 Απρ 2016

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αθώα η Sharapova! (pic)


Μια αποκάλυψη "φωτιά" ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από λίγα λεπτά, για την πολύκροτη υπόθεση ντόπινγκ της Maria Sharapova. 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ μεγάλου περιοδικού των Ηνωμένων Πολιτειών, υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις, που αθωώνουν τη Ρωσίδα τενίστρια και η ITF αναμένεται...


να απολογηθεί και να την αθωώσει πολύ σύντομα. Διαβάστε για το πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση και τις αντιδράσεις των μεγάλων χορηγών της Masha, που βιάστηκαν να την εγκαταλείψουν.

Μόλις χθες, η Sharapova ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, που δείχνει ότι συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις ενόψει της χωμάτινης περιόδου, παρά το γεγονός ότι είναι τιμωρημένη από την ITF. Αυτό κίνησε διάφορες υποψίες σχετικά με την αθώωσή της στα social media. 

Το tennisnews.gr έχει στα χέρια του το τελευταίο τεύχος του περιοδικού TIME, που θα κυκλοφορήσει σε έκτακτη έκδοση την επόμενη εβδομάδα, με ένα αποκαλυπτικό αποκλειστικό δημοσίευμα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γνωστού περιοδικού, η Sharapova αναμένεται πολύ σύντομα να αθωωθεί από την ITF, καθώς έρευνες έδειξαν, πως η ουσία meldonium βρέθηκε μαζικά στις καραμέλες Sugarpova και πρόκειται για δολιοφθορά προς το πρόσωπο της Ρωσίδας, από ανταγωνίστριά της στο tour.

Συγκεκριμένα, υπάλληλος της εταιρείας ομολόγησε, πως δωροδοκήθηκε, για να βάλει στη συνταγή από τις καραμέλες την απαγορευμένη ουσία, καθώς είχαν βρεθεί ήδη στοιχεία από τους δικηγόρους της Sharapova, που τον ενοχοποιούσαν.

Οι λόγοι της κατάπτυστης αυτής ενέργειας, που λίγο έλειψε να στερήσει ένα λαμπρό αστέρι από το tour και ίσως την πιο εμπορική τενίστρια όλων των εποχών, φαίνεται πως οφείλεται σε εκδίκηση για λόγους ερωτικούς, όπως επισημαίνει η δημοσιογραφική ομάδα που επιμελήθηκε της έρευνας.

Το περιοδικό δεν φωτογραφίζει κάποια συγκεκριμένη παίκτρια, αλλά όλοι θυμούνται την υπόθεση του Grigor Dimitrov, που έβγαινε για λίγο καιρό με την Serena Williams, πριν βρεθεί στην αγκαλιά της Sharapova, με την οποία είχαν σχέση για 2,5 περίπου χρόνια.

Θυμίζουμε, πως η Ρωσίδα αυτή τη στιγμή έχει μόνο τη HEAD στο πλευρό της, αφού οι υπόλοιποι μεγάλοι χορηγοί της, όπως είναι η Nike, την εγκατέλειψαν, στον αγώνα που έδινε ενάντια στην δικαιοσύνη. Η κολοσσιαία εταιρεία ρουχισμού, πάντως, ανέφερε μέσω εκπροσώπου, πως θα απολογηθεί στη Ρωσίδα και ενδιαφέρεται να τριπλασιάσει το συμβόλαιό της. 

Η Masha θα επανέλθει άμεσα στην ενεργό δράση και μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί από τους διοργανωτές, αλλά το ρεπορτάζ υποστηρίζει, πως θα τη δούμε τις επόμενες εβδομάδες στα γήπεδα της ITF, στο Ηράκλειο της Κρήτης, που αυτή την περίοδο φιλοξενούν τα Futures της Hellenic Zeus!

Μείνετε συντονισμένοι, για περισσότερες πληροφορίες...