5 Απρ 2012

Πρωτοφανή επεισόδια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου(video)


Πρωτοφανή επεισόδια σημειώθηκαν πριν απο λίγες ώρες στην Τρίπολη κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και κατά την συζήτηση του θέματος που αφορούσε την έγκριση ΜΠΕ της μονάδας βιοαερίου στην περιοχή της Μαντινείας...


Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης παρίστατο πολλοί κάτοικοι της περιοχής ,οι οποίοι εξ αρχής έδειξαν τις άγριες προθέσεις τους,αποφασισμένοι να μην αφήσουν με κάθε τρόπο την έγκριση του συγκεκριμένου θέματος απο το ΠΕΣΥΠ.
Έτσι λοιπόν, κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας η οποία προσμετρούσε όπως όλα έδειχναν αρκετά ΝΑΙ και μόνο ένα ΟΧΙ ,αυτό του Νίκου Πετρόπουλου,όταν ήρθε η ώρα των Αρκάδων να ψηφίσουν και μετά το ΝΑΙ του κ. Ρουμελιώτη συμβούλου που προέρχεται απο την συγκεκριμένη περιοχή,εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές.Τραπέζια αναποδογύρισαν,ποτήρια εκσφενδονίστηκαν δημιουργώντας ένα εκρηκτικό σκηνικό και άκρως επικίνδυνο για τους παρευρισκομένους στην αίθουσα.Τραυματίας απο τα πρωτοφανή επεισόδια είναι  ο δημοσιογράφος του Αrcadia Portal .
Τα ΜΑΤ αν και καθυστερημένα πρόλαβαν ή έλαχε να προλάβουν το "κακό" που θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να συμβεί,, συλλαμβάνοντας 2 άτομα .Για πολύ ώρα βρέθηκαν σύμβουλοι και περιφερειάρχης εγκλωβισμένοι στην αίθουσα αφου έξω βρισκόταν ο εξαγριωμένος κόσμος και αρκετά τρακτέρ. Ο Πέτρος Τατούλης ζήτησε απο τους συμβούλους να συνεχιστεί η συνεδρίαση ,αλλά λόγω της εκρυθμης κατάστασης αποφασίστηκε εν τέλει η συνεδρίαση να επαναληφθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως για να ελευθερωθεί η είσοδος των εγκλωβισμένων συμβούλων απο τα τρακτέρ, ο Νίκος Γόντικας ζήτησε απο τον Περιφερειάρχη να αφεθούν ελέυθεροι οι δυο συλληφθέντες .
Σύμφωνα πάντως με δήλωση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη στον συνάδελφο Νικο Νικολόπουλο ο Περιφερειάρχης χθες το βράδυ είχε συναντηθεί με αντιπροσωπεία των κατοίκων της Μαντινείας  και είχε συμφωνηθεί μια χρυσή τομή ώστε να προχωρήσει το θέμα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: