7 Ιουν 2011

Ανδρέας Λυκουρέντζος : Μιλούσα για το αεροδρόμιο, όταν οι… άλλοι το περιφρονούσαν!


Της Χριστίνας Τσιορωτά

 Στο θέμα του αεροδρομίου της Τρίπολης και της μετατροπής του σε μεικτό με low cost πτήσεις , χρήση την οποίαν πολιτικά αποφάσισε το τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο , αναφέρθηκε ο Βουλευτής της Ν.Δ στην Αρκαδία και Γραμματέας ..
του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος. «Χαίρομαι γιατί συμφωνούμε όλοι σε μια στρατηγικής σημασίας επιλογή για την Αρκαδία και την Τρίπολη παρ ότι αυτή η πρόταση είχε αντιμετωπιστεί στο παρελθόν με περιφρόνηση» είπε ο Βουλευτής υπονοώντας σαφέστατα την δικαίωση του αλλά και την υπαναχώρηση εκείνων που απαξίωναν αυτόν τον στόχο πριν από αρκετά χρόνια, εκείνων των ανθρώπων που σήμερα συμφωνούν και διεκδικούν! «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση άκουσα την αποδοχή από το ΠΣ για την μετατροπή του στρατιωτικού  αεροδρομίου της Τρίπολης σε πολιτικό. Οι συμπολίτες μας είναι βέβαια πως θυμούνται πως ήμουν ένας εκ των ελαχίστων πολιτικών της Αρκαδίας που ευθύς εξ αρχής με την έναρξη της πολιτικής μου διαδρομής στην Αρκαδία έθεσα αυτόν τον στόχο. Και χαίρομαι διότι η πρόταση αυτή είχε αντιμετωπιστεί με διαφορετικά επιχειρήματα και ύφος από αυτά που αντιμετωπίζεται σήμερα.»
Ο Βουλευτής πηγαίνοντας ένα ακόμα βήμα παραπέρα, και με αφορμή το αεροδρόμιο , μίλησε για την μετατροπή της Τρίπολης και της Αρκαδίας σε πολιτικό, διοικητικό και οικονομικό κέντρο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. «Είμαστε το γεωγραφικό κέντρο και μπορούμε να εξελιχθούμε σ έναν πανίσχυρο πολιτικό, διοικητικό κ κυρίως οικονομικό κόμβο ο οποίος θα συμπαρασύρει την τοπική αλλά κα περιφερειακή ανάπτυξη, για να στηρίξουμε το λαό μας αλλά και την ανάπτυξη της Πελοποννήσου» κατέληξε. Σχολιάζοντας την διαφορετική θέση της  Βουλευτού κ. Πατριανάκου , ο Ανδρέας Λυκουρέντζος κράτησε χαμηλά τους τόνους σημειώνοντας πως αυτά τα θέματα μπαίνουν στο τραπέζι της συζήτησης χωρίς τοπικιστικές νοοτροπίες οι οποίες ανήκουν στο παρελθόν!

ΠΗΓΗ: Arcadia portal