5 Απρ 2011

Υπάρχει θέμα για το νερό; Αυτό θέλουμε να ξέρουμε ..


Στο επίκεντρο των συζητήσεων σήμερα ,το χθεσινό θερμό επεισόδιο στην ΔΕΥΑΚ μεταξύ του δημάρχου Κορινθίων και του κ. Αντωνόπουλου της διεύθυνσης υγιεινής της Περιφερειακής ενότητας Κορινθίας.Ο δήμαρχος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για το περιστατικό. Ο κύριος Αντωνόπουλος απο την πλευρά του είπε πως βρέθηκε στην ΔΕΥΑΚ κατ' εντολή της υπηρεσίας του προκειμένου να διενεργήσει έλεγχο..
στην στην δημοτική επιχείρηση για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και πρέπει να γίνουν σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος. Ο έλεγχος διακόπηκε καθώς ο αστυνομικός τον ενημέρωσε πως επρόκειτο να γίνει μήνυση εις βάρος του για παρακώλυση υπηρεσίας.
Τι ακριβώς συμβαίνει να μας πει κανείς;;;;Γιατί όλα τα άλλα που θα ακουστούν θα μπουν κάτω απο τον μεγενθυτικό φακό της υπερβολής ..Υπάρχει θέμα ;Αυτό θέλουμε να ξέρουμε.Καλό θα ήταν λοιπόν και ο δήμαρχος να μας πει γιατί προχώρησε σε μήνυση..
Όποιος πλέον αναφέρεται σε τέτοια θέματα απο εδω και στο εξής οφείλει να μας αναφέρει και τον φορέα που εκπροσωπεί ,ώστε να αναλαμβάνει και την ευθύνη των όσων λέει..Τέλος τα κουτσομπολιά για το νερό!