17 Μαΐ 2021

Survivor: Υποδοχή ήρωα ετοιμάζουν στον Μπάρτζη στο Ζευγολατιό, «1500 ευρώ κόστισαν τα πυροτεχνήματα»

 


Υποδοχή ήρωα ετοιμάζουν στο Ζευγολατιό για τον Νίκο Μπάρτζη που αποχώρησε από το Survivor.  Μεγάλος ντόρος έγινε και με την υποδοχή που επεφύλαξαν οι συμπατριώτες του στον Τζειμς Καφετζή στην Ρόδο, μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Ωστόσο, χτες αποχώρησε επίσημα και ο κολλητός του Τζέιμς, ο..

Νίκος Μπάρτζης και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», το Ζευγολατιό ζήλεψε αυτή την υποδοχή και ετοιμάζουν ανάλογη στον συντοπίτη τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα πυροτεχνήματα κόστισαν 1500 ευρώ.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Πρωινό: «Οι κάτοικοι του Ζευγολατιού, θέλουν λοιπόν να κάνουν κάτι πιο εντυπωσιακό. Οι πληροφορίες οι δικές μου λένε, ότι έχουν ήδη αγοραστεί 1500 ευρώ πυροτεχνήματα, τα οποία θα τοποθετηθούν στον δρόμο, από εκεί που στρίβεις από την Εθνική για το Ζευγολατιό. Δηλαδή σε όλο τον παράδρομο από την Εθνική που θα στρίψει το αυτοκίνητο μέχρι το Ζευγολατιό. Θα γίνει ειδική κατασκευή, θα πηγαίνει αργά το αυτοκίνητο και θα σκάνε δεξιά και αριστερά. Όσο προχωράει το αυτοκίνητο προς το Ζευγολατιό, θα σκάνε δεξιά κι αριστερά τα πυροτεχνήματα…», είπε μεταξύ άλλων.